2021 Angels (in America)

Zest gaat de strijd aan met Angels (in America)

New York, 1986. Het AIDS-virus houdt de stad in zijn greep en dwingt zeven mensen tot een levensveranderende keuze. Angels (in America) is een muzikale vertelling over liefde, afscheid en de positieve kracht van verandering.

Coronamaatregelen
Voor het bezoeken van de voorstelling is een Coronatoegangsbewijs nodig.

Kom winkelen in het kringloopwarenhuis
Kringloop de ARM is een ideële, milieu vriendelijke organisatie die al 40 jaar aan kringloopbedrijvigheid doet. Opgericht vanuit de hulpverlening in de jaren ’80 heeft kringloop de ARM, door het creëren van sociale werkgelegenheid en opvang voor mensen die uit een probleemsituatie komen, kunnen uitgroeien tot één van de grotere kringloop-organisaties in Nederland.Met 3500 m2 aan winkeloppervlakte en nog eens 2500 m2 aan magazijnen en werkplaatsen is deze vestiging van de Arm met recht een ‘Kringloop Warenhuis’ te noemen. Alles wat je nodig hebt vindt je hier onder één dak. Door het grote en uitgebreide assortiment is het eigenlijk onmogelijk dat er niks voor je bij zit. Variërend van boeken, kleding, sieraden tot bedden, kinderfietsen, wastafels en elektrische apparatuur.
Speciaal voor ons gaat de winkel voor de voorstelling open. Neem dus een tasje mee, en kom gezellig shoppen.

Leeftijd en taal
Angels (in America) gaat over volwassen thema’s en is daarmee minder geschikt voor kinderen. Wij adviseren een minimale leeftijd van 16 jaar. De voorstelling bevat grof en expliciet taalgebruik.

colofon
gebaseerd op het script van: Tony Kushner
en de vertaling van: Carel Alphenaar
regie en bewerking: Arjen Arnoldussen
muziek: René Veen
hertaling: Selina Bosma, Smita Sen Gupta
vormgeving: Frank Irving, Sarah Kaushik
spel en zang: Selina Bosma, Stefan Landman, Emily Nijhuis, Smita Sen Gupta, Siegfried Sinnema, Dax Vendrig, Natasja van der Woude en Willemijn Zeilstra
ensemble: René Veen (piano), Rata Kloppenburg (cello), Impke Bakker (saxofoon) en Hans Abbink (basgitaar)
flyerontwerp: Frank Irving
workshop theatertechniek: Nicoline Raatgever
expositie: Lizan Vermeulen
webmaster: Floris Groenendijk
productie: Zest
met dank aan: Kringloopcentrum De Arm

Mede mogelijk gemaakt door