2011 Drive Inn

In Drive-Inn, uitgevoerd in 2011, is een groep mensen verbonden door de manier waarop ze gestorven zijn. Maar hun geest is blijven hangen in hun laatste momenten. Ze kunnen de plaats van hun onheil nog niet verlaten en zoeken naar een uitweg. Sommigen zullen zich realiseren dat hun uitweg ligt in het loslaten van hun verleden, terwijl anderen wellicht voor eeuwig in het verleden zullen blijven hangen.

drive_inn

Drive Inn was het resultaat van het verkennen van thema’s uit het Amerikaanse Roadmovie genre. Na een periode van improvisaties waarin we de thema’s verkenden, werd op basis hiervan door Jeroen van Sleen een origineel script geschreven. De muziek was wederom geschreven door Frank Irving en geïnspireerd op de Amerikaanse Country en Jazz-tradities.

Ook nu weer zorgden de speciale locatie, ditmaal in de loodsen van NUtrecht, voor een zeer speciale sfeer. Bij de uitvoering werd ZEST voor het eerst ondersteund door de ZEST-band. Dit alles zorgde wederom voor een aantal mooie, druk bezochte voorstellingen.