2009 Tango Cancion

Tango Cancion was ZEST voordat ZEST ZEST was. De productie was het eindresultaat van de productie Tango Cancion van Cultuurcentrum Parnassos in Utrecht. De productie werd gepresenteerd in Parnassos.

Naast deze opvoering had ZEST de smaak te pakken. De productie werd door Frank Irving en Jeroen van Sleen omgevormd tot een voorstelling op straat. Deze werd opgevoerd als onderdeel van het AmateurKunstFestival Utrecht. De zalen van Parnassos werden omgeruild voor verschillende, sfeervolle plekken in de binnenstad van Utrecht. ZEST trakteerde de toeschouwers op een mooie, muzikale rondwandeling door de stad. Met deze productie won ZEST de eerste prijs van de kunstroutes op het AmateurKunstFestival Utrecht.

De productie werd nog een laatste keer opgevoerd op de straat tijdens de Culturele Zondagen, op nieuwe locaties in de binnenstad van Utrecht.

De hoofdrolspelers in Tango Cancion zijn immigranten in het Buenos Aires van de jaren ’20. werd uitgekozen, De spelers creëerden verschillende sfeerbeelden aan de hand van bestaande tangonummers. De toeschouwers werden als nieuwe immigranten in Buenos Aires hier langs geleid.