Terugblik op chez/de/sans vous

Na onze grootse avonturen in het Utrecht van 1713 met de voorstelling chez/de/sans vous zijn we al weer volop van start gegaan met een nieuw seizoen vol muziektheater. Het wordt… anders, minder groots maar zeker niet minder ambitieus!

Blijf op de hoogte

Houd de vorderingen in de gaten en bekijk de promo’s die we dit jaar weer gaan laten zien door ons te volgen op Facebook en Twitter. En schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Einde verhaal: kijk met ons terug op chez/de/sans vous

Hadden we als opwarmer van ‘chez/de/sans vous’ de videoclip van onze enige, echte ZEST-hit ‘Utereg mijn stad’ (zie verder naar onder), we kijken terug op de voorstellingen met onze nieuwe clip ‘Einde verhaal’. Ook dit nummer was onderdeel van de voorstelling en is weer speciaal voor ZEST geschreven door Frank Irving. Kijk samen met ons terug met zoete weemoed.


Je kunt ook onder het genot van ‘Utereg mijn stad’ ook nog een keer een impressie bekijken van de hele voorstelling. Of check ons youtube-kanaal voor alle ZEST-promo’s, vooruit- en terugblikken, kijkjes achter de schermen, oftewel: een hele avond ZEST-kijkplezier.

Of bekijk de video van de hit ‘Utereg mijn stad’ uit onze vorige productie chez/de/sans vous.