Kom daten met Zest

Zest heeft plek voor een nieuwe man! Natuurlijk niet zomaar een man, maar… een man die houdt van zingen en toneelspelen (en heel soms ook van dansen), een man die enthousiast is om zich te ontwikkelen en buiten zijn comfortzone te stappen, een man die mee wil denken en doen om van elke voorstelling weer iets nieuws en bijzonders te maken, en die daarnaast ook nog eens houdt van een beetje gezelligheid. 

Herken je jezelf hierin? Dan zouden we weleens bij elkaar kunnen passen! 

Op onze website krijg je een idee van wie wij zijn, en wat we doen en maken. Op dit moment zijn we aan het oriënteren op een nieuwe voorstelling, en daarnaast gaan we de aankomende maanden (zodra dat weer mag) een aantal workshops op zang- en spelgebied doen.  

Wij zouden het leuk vinden als je meedoet met die workshops. Als dat van beide kanten bevalt, zouden we het nog leuker vinden als je daarna meedoet in onze nieuwe productie! 

Wat praktische informatie: 
We repeteren op dinsdagavonden, van 20.00 tot 22.00 uur in Utrecht. De workshops zullen (in de huidige planning) in ieder geval van 18 januari tot 15 maart zijn. Je kunt eenmalig met een workshop meedoen, of met meer/allemaal. In dat laatste geval vragen we je om een kleine financiële bijdrage. Vanaf maart starten we met de voorbereidingen voor de productie, die ongeveer een jaar later gespeeld zal gaan worden.* 

Als je enthousiast bent geworden en/of meer wilt weten, horen we graag van je op info@theaterzest.nl

*Bovenstaande planningen zijn uiteraard allemaal onder voorbehoud van hoe het loopt met de Corona-maatregelen, maar we hopen snel van start te kunnen gaan.